7/23/2024

Vin i luften på 30 000 fot

Kjell-Gabriel er på et Norwegian fly på vei til Harstad-Evernes for å være popstjerne på Huindagene. Han drikker en Arezán Tempranillo Merlot rødvin og snakker om hvordan trykkabinen påvirker smaksløkene, spesielt for vin. Han nevner at Heston Blumenthal, en engelsk kokk, oppdaget at mat på fly må ha mer salt og krydder for å ha smak. Kjell-Gabriel skal spille på Huindagene og deretter i Kristiansand, en liten norsk jordomreise.

Transkript

Nevnt i episoden

Norwegian 

Flyselskapet Kjell-Gabriel bruker

Arezán Tempranillo Merlot 

En rødvin Kjell-Gabriel drikker på flyet

Huindagene 

En festival Kjell-Gabriel skal spille på

Sortland 

En by i Nordland fylke hvor Huindagene holdes

Heston Blumenthal 

En engelsk kokk som har forsket på smak i trykkabiner

The Fat Duck 

En restaurant eid av Heston Blumenthal

British Airways 

Flyselskapet Heston Blumenthal lagde mat for

Dance with the Strangers 

Et band som spiller på Huindagene

Skår 

Et band som spiller på Huindagene

Kristiansand 

En by i Sørlandet hvor Kjell-Gabriel skal spille

Deltakere

Host

Kjell-Gabriel

Sponsorer

Fiken

Lignende

Laster