7/23/2024
Vin i luften på 30 000 fot
Kjell-Gabriel er på et Norwegian fly på vei til Harstad-Evernes for å være popstjerne på Huindagene. Han drikker en Arezán Tempranillo Merlot rødvin og snakker om hvordan trykkabinen påvirker smaksløkene, spesielt for vin. Han nevner at Heston Blumenthal, en engelsk kokk, oppdaget at mat på fly må ha mer salt og krydder for å ha smak. Kjell-Gabriel skal spille på Huindagene og deretter i Kristiansand, en liten norsk jordomreise.
Transkript
Nevnt i episoden
Norwegian
Flyselskapet Kjell-Gabriel bruker
Arezán Tempranillo Merlot
En rødvin Kjell-Gabriel drikker på flyet
Huindagene
En festival Kjell-Gabriel skal spille på
Sortland
En by i Nordland fylke hvor Huindagene holdes
Heston Blumenthal
En engelsk kokk som har forsket på smak i trykkabiner
The Fat Duck
En restaurant eid av Heston Blumenthal
British Airways
Flyselskapet Heston Blumenthal lagde mat for
Dance with the Strangers
Et band som spiller på Huindagene
Skår
Et band som spiller på Huindagene
Kristiansand
En by i Sørlandet hvor Kjell-Gabriel skal spille
Deltakere
Host
Kjell-Gabriel
Sponsorer
Fiken